top of page

Herplaatsing

Als verantwoord Maine Coon fokker kunnen wij helaas niet alle katten zelf bijhouden. Alle katten willen houden is niet eerlijk naar de katten én onzelf toe. Daarom zoeken we af en toe, in het belang van onze katten, een nieuwe thuis. Hier kan de herplaatste kat heerlijk genieten van een normaal huisdierenleven.

 

Het herplaatsen gaat hierbij dan meestal om een poes die al 1 of een paar nestjes heeft groot gebracht, een voormalige dekkater of om een volwassen poes of kater waarvan de huidige eigenaar omwille van onvoorziene omstandigheden een nieuwe thuis zoekt.

 

Gezien er van de meeste ex-fokpoezen en ex-dekkaters nakomelingen zijn (waarvan enkelen als fokkat bijgehouden of geplaatst werden), blijven we ook graag op de hoogte van de toekomstige test resultaten van onze ex-fokpoezen en ex-dekkaters. Wij vragen dan ook dat zij in de toekomst beschikbaar blijven voor een eventuele 2 jaarlijkse herhalings-echografie voor HCM, bij voorkeur bij de cardiologe die de eerste echo's uitvoerde.

 

Hou er rekening mee dat herplaatsers niet gratis verhuizen. De prijs wordt bepaald op basis van de leeftijd van de kat.

Wanneer de kat jonger is dan 1 vragen we €1000,- incl btw

vanaf 1 tot 2 jaar vragen we €800,- incl btw

Voor katten vanaf 3 jaar vragen we €600,- incl btw

Wanneer we besluiten een poes te herplaatsen samen met een van haar kittens vragen we vanzelfsprekend een kleinere bijdrage.

 

.

Geen  herplaatsers

Meer info

Succesverhalen

Deze katten zijn reeds geplaatst in een nieuw gezin.

Klik op de foto's voor meer info.

Herplaatsers - reeds geplaatst
bottom of page