Herplaatsing

Als verantwoord Maine Coon fokker kunnen wij helaas niet alle katten zelf bijhouden. Alle katten willen houden is niet eerlijk naar de katten én onzelf toe. Daarom zoeken we af en toe, in het belang van onze katten, een nieuwe thuis. Hier kan de herplaatste kat heerlijk genieten van een normaal huisdierenleven.

 

Het herplaatsen gaat hierbij dan meestal om een poes die al 1 of een paar nestjes heeft groot gebracht, een voormalige dekkater of om een volwassen poes of kater waarvan de huidige eigenaar omwille van onvoorziene omstandigheden een nieuwe thuis zoekt.

 

Gezien er van de meeste ex-fokpoezen en ex-dekkaters nakomelingen zijn (waarvan enkelen als fokkat bij gehouden of geplaatst werden), blijven we ook graag op de hoogte van de toekomstige test resultaten van onze ex-fokpoezen en ex-dekkaters. Wij vragen dan ook dat zij in de toekomst beschikbaar blijven voor een eventuele 2 jaarlijkse herhalings-echografie voor HCM en PKD, bij voorkeur bij de cardiologe die de eerste echo's uitvoerde.

 

Hou er rekening mee dat herplaatsers meestal niet gratis verhuizen. Ze worden afhankelijk van hun leeftijd geplaatst voor bedragen tussen de 250 à 500 euro. Uitzonderlijk worden ze goedkoper of gratis geplaatst, maar dan enkel bij families die ook de draagkracht hebben om voor een kat te zorgen moest er zich iets onverwachts voor doen.

Wenst u verwittigd te worden van zodra er een volwassen Maine Coon beschikbaar is, neem dan contact met ons op via de pagina contact.

 

Logo Maine Coon Cattery Of Coons Heaven
HK-Nummer: HK20105385
© 2019 by Yannick De Laet & Nick Mergits
Update 01-01-2020
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now