Herplaatsing

Als verantwoord Maine Coon fokker kunnen wij helaas niet alle katten zelf bijhouden. Alle katten willen houden is niet eerlijk naar de katten én onzelf toe. Daarom zoeken we af en toe, in het belang van onze katten, een nieuwe thuis. Hier kan de herplaatste kat heerlijk genieten van een normaal huisdierenleven.

 

Het herplaatsen gaat hierbij dan meestal om een poes die al 1 of een paar nestjes heeft groot gebracht, een voormalige dekkater of om een volwassen poes of kater waarvan de huidige eigenaar omwille van onvoorziene omstandigheden een nieuwe thuis zoekt.

 

Gezien er van de meeste ex-fokpoezen en ex-dekkaters nakomelingen zijn (waarvan enkelen als fokkat bij gehouden of geplaatst werden), blijven we ook graag op de hoogte van de toekomstige test resultaten van onze ex-fokpoezen en ex-dekkaters. Wij vragen dan ook dat zij in de toekomst beschikbaar blijven voor een eventuele 2 jaarlijkse herhalings-echografie voor HCM en PKD, bij voorkeur bij de cardiologe die de eerste echo's uitvoerde.

 

Hou er rekening mee dat herplaatsers meestal niet gratis verhuizen. Ze worden afhankelijk van hun leeftijd geplaatst voor bedragen tussen de 250 à 500 euro. Uitzonderlijk worden ze goedkoper of gratis geplaatst, maar dan enkel bij families die ook de draagkracht hebben om voor een kat te zorgen moest er zich iets onverwachts voor doen.

Wenst u verwittigd te worden van zodra er een volwassen Maine Coon beschikbaar is, neem dan contact met ons op via de pagina contact.

 

Amazing Hope Of Coons Heaven

 

Hoi, ik ben Hope.

Ik ben in 2016 geboren bij cattery Of Coons Heaven. Ik werd uitgekozen om bij mijn mama te blijven wonen en later zelf kittens te krijgen.

Ik ben trotse mama geworden van 7 mooie kittens, verdeeld over 2 nestjes.

Nu is het voor mij stilaan tijd om met pensioen te gaan en te genieten van het ontspannen huisdierenleven. 

Ik ben in december gesteriliseerd en nu moet ik nog eventjes weer op krachten komen. Ik kan ergens in februari of maart verhuizen.

Het is belangrijk om te weten dat ik een echte knuffelkont ben en hou van aandacht. Ik eet graag brokjes, natvoer en rauw vlees. Ik ben gewend om binnen te leven maar een kattenren of volledig cat-proof afgeschermde tuin stel ik zeker op prijs.

Wil jij mij een warme plek bieden? Neem dan zeker even contact op met de jongens van Of Coons Heaven

Lieve kopjes,

Hope

P.s. ik ben niet gratis - We hebben momenteel voldoende aanvragen voor HOPE

Logo Maine Coon Cattery Of Coons Heaven
HK-Nummer: HK20105385
© 2019 by Yannick De Laet & Nick Mergits
Update 01-12-2019
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now