top of page
DSC_0163.jpg

INTERESSE

IN EEN KITTEN

Wanneer je belangstelling hebt in een Of Coons Heaven kitten, willen we je vragen om ons een mailtje te sturen waarin je jezelf uitgebreid voorstelt en ons verteld waarnaar je precies op zoek bent. 

Lees hieronder eerst verder en klik daarna op het mailadres om ons een mailtje te sturen

ofcoonsheaven@gmail.com

Aangezien onze kittens ons zeer dierbaar zijn, krijgen we op deze manier alvast wat meer informatie van potentiële kittenkopers. 

Korte mails met enkel de vraag naar de prijs of beschikbaarheid worden niet serieus genomen en dus ook niet beantwoord. De antwoorden op die vragen staan immers duidelijk op onze website vermeld.

Of Coons Heaven is een huiselijke cattery, géén winkel of "fokkerij". Wij hechten veel belang aan waar onze kittens terecht komen.

 

Wij vragen ook aan oprecht geïnteresseerden om ons eerst een bezoekje te brengen. Hierbij kan u al uw vragen stellen en ook knuffelen met al onze katten en eventuele kittens.

 

Omdat onze cattery slechts één van onze hobby's is en wij ook nog een sociaal leven, een gezin en een voltijdse job hebben, kan een bezoek enkel op afspraak plaatsvinden.

Indien beide partijen aan het bezoek een goed gevoel overhouden zal u verder op de hoogte gehouden worden van zodra er nieuwe kittens worden verwacht. 

 

Gelieve op de dag van de afspraak maar 1 cattery te bezoeken. Zo kan je voorkomen dat er ongewenste besmettingen gebeuren. Zwangere poezen, zogende moeders en kleine kittens zijn hier gevoelig voor.

Hoe gaat het verder?

Wanneer mama poes hier mee akkoord is groeien de kittens vanaf dag 1 op in de woonkamer tussen de andere katten. Zo raken ze gewoon aan alle dagelijkse geluiden en activiteiten.

Vanaf de kittens 4 weken oud zijn, mogen ze ook bezoek ontvangen. Van zodra u besluit om een optie te nemen op een Of Coons Heaven kitten, vragen wij een voorschot van € 350.

Dit voorschot wordt niet terugbetaald indien u afziet van de koop. Indien wij afzien van de verkoop van dit kitten, krijgt u dit voorschot wél terugbetaald.

 

Vanaf 13 à 14 weken mogen de kittens verhuizen.

Op dat moment zijn volgende zaken reeds voorzien:

- Ontworming & ontvlooiïng

- 2x inenting tegen katten- en niesziekte (indien nodig Rabiës)

- Microchip & Europees paspoort

- Stamboom geregistreerd bij Belgian Cat Fanciers

- Overdrachtscertificaat

- Kittencontract & garantie

De kittens die naar liefhebbers gaan zullen gecastreerd of gesteriliseerd zijn. 

bottom of page