Wegens de huidige COVID 19 pandemie is er een extra sectie aangemaakt in ons FAQ overzicht, klik voor vragen ivm COVID 19 op de COVID 19 knop. Voor alle andere vragen klikt u op de CATTERY knop.

Veelgestelde vragen

COVID 19

COVID 19 - Hoe verloopt het nu verder?


Vanwege de COVID 19 maatregelen, hebben wij in 2020, onze cattery tijdelijk moeten sluiten. Ondertussen staan we terug bezoeken toe. Wij vragen u wel om het bezoek zoveel mogelijk te beperken tot 1 persoon per gezin. Er zal gevraagd worden om de schoenen uit te doen in de inkomhal en de handen te ontsmetten. Ontsmettingsgel wordt voorzien door ons. Mocht u niet tegen deze producten kunnen verwachten wij dat u zelf een product meebrengt. Wij vragen verder om zelf de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen en de maatregelen serieus te nemen.

CATTERY

Heeft u momenteel kittens ter beschikking?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze kittenpagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Kittens' en daarna op de knop 'Beschikbaarheid'.
Heeft u momenteel een herplaatser ter beschikking?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze herplaatsingspagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Herplaatsers'.
Hoe verloopt de adoptie van een Of Coons Heaven kitten?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze kittenpagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Kittens' en daarna op de knop 'Procedure'.
Wat kost een Of Coons Heaven kitten?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze kittenpagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Kittens' en daarna op de knop 'Prijs'.
Wat zijn jullie openingsuren? Is een afspraak maken verplicht?


Onze cattery en de katjes is onze passie. Echter zorgt de cattery niet voor ons hoofdinkomen. Om te garanderen dat wijzelf en onze katjes niets tekort komen, gaan we beiden fulltime werken. Daarnaast hebben we ook elk onze eigen hobby's waar we graag tijd voor vrijmaken. Hierdoor zijn spontane bezoekjes aan onze cattery af te raden: wij zouden niet willen dat u voor een gesloten deur komt te staan. Raadzaam is om steeds een afspraak te maken met ons. Als u ons reeds een mailtje hebt gestuurd (zoals vermeld op onze 'procedure' pagina) dan nemen wij uiteindelijk contact op met u.