Veelgestelde vragen

CATTERY

Heeft u momenteel kittens ter beschikking?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze kittenpagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Kittens' en daarna op de knop 'Beschikbaarheid'.
Heeft u momenteel een herplaatser ter beschikking?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze herplaatsingspagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Herplaatsers'.
Hoe verloopt de adoptie van een Of Coons Heaven kitten?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze kittenpagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Kittens' en daarna op de knop 'Procedure'.
Wat kost een Of Coons Heaven kitten?


Het antwoord op deze vraag kan u terug vinden op onze kittenpagina, klik hiervoor bovenaan in de balk op 'Kittens' en daarna op de knop 'Prijs'.
Wat zijn jullie openingsuren? Is een afspraak maken verplicht?


Onze cattery en de katjes is onze passie. Echter zorgt de cattery niet voor ons hoofdinkomen. Om te garanderen dat wijzelf en onze katjes niets tekort komen, gaan we beiden fulltime werken. Daarnaast hebben we ook elk onze eigen hobby's waar we graag tijd voor vrijmaken. Hierdoor zijn spontane bezoekjes aan onze cattery af te raden: wij zouden niet willen dat u voor een gesloten deur komt te staan. Raadzaam is om steeds een afspraak te maken met ons. Als u ons reeds een mailtje hebt gestuurd (zoals vermeld op onze 'procedure' pagina) dan nemen wij uiteindelijk contact op met u.